Vi oppfordrer alle våre kunder til å lese dette
Publisert 07/04/2020

Først og fremst: HURRA! VI FÅR ÅPNE IGJEN! :D

I forbindelse med at stengepåbudet for frisør- og hudpleiesalonger oppheves i løpet av april opplever leverandøren av vårt bookingsystem en vanvittig pågang nå. Dette fører til at systemet kan gå veldig langsomt, og kanskje får du ikke bestilt time når du prøver. Det jobbes med å øke kapasiteten, men det er forventet at systemet vil være langsomt en stund fremover. Det eneste vi kan gjøre er å oppfordre til å ha litt is i magen og prøve igjen senere.

Vi har i dag fått en noe uklar beskjed rundt oppheving av stengepåbudet, det lyder som følger: "27. april kan frisører og virksomheter som er stengt av smittevernhensyn, åpnes igjen om de oppfyller krav om smitteverntiltak."

Vi vet ikke hva "krav om smitteverntiltak" innebærer enda, og vi vil derfor gjøre dere oppmerksomme på at selv om salongen åpnes 27. april (hurra!!) er resten veldig uvisst. Vi vet ikke om alle kan være på jobb samtidig, om vi kan ha samme åpningstid som tidligere, osv. I og med at gjenåpning ikke skjer før mandag 27. april blir det nødvendig for oss å ta en ny ringerunde til dere som har satt opp time mellom 14.04-25.04. Vi håper derfor at vi får klarhet i hva smitteverntiltakene betyr ganske raskt, slik at vi orden på timelistene våre.

VI GLEDER OSS SÅÅÅ MASSE!

Ha en riktig god påske alle sammen <3

Flere artikler