Viktig informasjon til alle våre kunder
Publisert 23/04/2020

Den nasjonale veilederen for smittevern er klar, og vi begynner forberedelsene til åpning av salongen mandag 27. april! Det er selvfølgelig en del hensyn vi må ta, og salonghverdagen kommer til å bli annerledes både for oss og dere. Vi ber alle om å lese gjennom retningslinjene og bidra til å begrense smittespredning, slik at vi kan fortsette å holde åpent!

- Det kan være MAX 4 KUNDER i salongen om gangen. Det betyr at alle som har time må komme inn alene, dette gjelder også ved barneklipp. Vi - og dere - er vant til at vi har "åpent hus", men det kan vi dessverre ikke ha nå. Vi ber om forståelse for dette.

- Fremover vil det kun være mulig å betale med KORT. Vi tar ikke imot kontanter på grunn av faren for smittespredning og salongen har dessverre ikke Vipps.

- På grunn av at antallet kunder inne i salongen må begrenses til fire stykker må vi be alle om å vente utenfor til frisøren er klar, og forrige kunde har gått ut. Vi må også vaske og desinfisere utstyr, stoler og kontaktpunkter etter hver kunde, og begrense antall kunder som sitter i ventegruppa. Vi oppfordrer alle til å møte til avtalt tid.

- Vær NØYE med timebestilling på nett. Dette er ekstremt viktig fremover. Til vanlig har vi en viss mulighet til å være fleksible hvis dere har bestilt feil, ikke har fått med alle behandlingene dere ønsker, osv. Det har vi ikke mulighet til nå. Hvis du er:
* usikker på om du har valgt rett
* vil ha en behandling du ikke finner
må du ringe oss (32 12 16 78) i stede. Dette er veldig, veldig viktig.

Hvis du "tar en sjans" må du være forberedt på at vi ikke kan utføre behandlingen du ønsker, men at vi må sette opp ny time til det. Mange bestiller time til deler av behandlingen, og skriver resten inn i et notat til oss, men det gjelder ikke som en fullverdig bestilling. Du må sette av nok tid til at vi kan gjøre jobben før neste kunde kommer - sånn er det bare, så lenge vi ikke kan ha flere kunder enn 4 i salongen om gangen.

- Vi ber deg bli hjemme hvis du eller noen i din husstand har feber eller symptomer på luftveisinfeksjon. Hvis du har bestilt time og får symptomer ønsker vi at du ringer og avbestiller timen.

- Vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å holde salongen smittefri, dette innebærer bl.a. at vi vasker og desinfiserer ALT som brukes på kunder, mellom hver kunde - inkludert hendene våre. Vi innfører strenge rutiner på renhold og desinfisering av kontaktflater og toalett. På toalettet vil det være papirhåndklær.

- Vi får dessverre ikke lov til å tilby dere noen form for servering, og vi kan heller ikke ha ukeblader og aviser tilgjengelig.

- Alle timeavtaler må avtales på forhånd, i denne perioden kan vi ikke ta imot drop in. Dette løser vi enkelt ved at du ringer på forhånd :-) Det finnes ingen grense på hvor kort tid i forveien du kan ringe, men fremover er det mange som venter på time, så det er lurest å booke tid litt i forveien.

Viktigst av alt er at vi møter dere med godt humør og masse stå-på-vilje :D Og vi håper dere vil være tålmodige med oss i starten, og har forståelse for at vi må være så strenge som Helsedirektoratet pålegger oss å være.

Vi sees SNART! :D

Flere artikler